Álomesküvő

Tizenöt éve foglalkozom esküvők, lakodalmak és egyéb rendezvények szervezésével. Ez idő alatt rengeteg vicces, érdekes sztori esett meg velem, ügyfeleimmel, vendégeinkkel. Ezekből mazsolázgatok időnként e blogon.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Jótanács leendő férjeknek

2010.05.10. 16:22

szerző: M.Ottó

 Sok férfitársam fordult már hozzám elbizonytalanodva: hogyan lehetséges elviselni egy esküvőt és annak előkészületeit? (Most sok kedves hölgyolvasóm talán felkapja a buksiját, hogy miről is beszélek... pedig így van. Míg a nőknek ez nonstop shoppingolás és vihorászás a koszorúslányokkal, picsogás és meghatott hüppögés, addig a férfiaknak ez maga a földi pokol. Stressz, bizonytalanság, megfelelési kényszer.)
Azt szoktam erre felelni: bízd magad Dionüszoszra. Azaz: igyál. Ahogy közeledik az esküvő napja, minél többet. Az igent lehetőleg részegen mondd ki, majd a lakodalom kezdete után nem sokkal lépj le a vendégek elől, és ájulj el egy csendes szobában, vagy az árokparton. Reggel kelj fel, fogyassz el egy könnyű reggelit, igyál meg néhány üveg sört, tusolj le, keresd meg a feleséged és szeretkezzetek egy jót. A szex egyébként is reggel esik a legjobban. (A nászéjszaka mára már halott fogalommá vállt.) Ezzel a módszerrel megmenekülsz a sablonosan fárasztó formaságok elől, a családtagok szánalmas hízelgésétől, nyafogásától és boldogan, kiegyensúlyozottan léphetsz a házasélet rögös ösvényére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr71990146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása